Shitet shtepia dhe dy njesi sherbimi ne Lagjen Gafurr Muco .

Shitet shtepia dhe dy njesi sherbimi  NE Lagjen Gafurr Muco .

Shtepia eshte perdhese  2 + 1 perdhese  ngjitur  ka njesi sherbimi  dyqan me 40m2 buze rruges Marin Barleti .

Githashtu edhe nje Objekt ne aktivitet 145m2  bashke me nje hapesire  toke bosh 150m2 perseri buze rruges Marin Barleti.

Vende strategjike te pershtatshme per biznes dhe banim.

Githashtu edhe nj Objekt ne aktivitet 145m2  bashke me nje hapesire  toke bosh 150m2 perseri buze rruges Marin Barleti.

Vende strategjike te pershtatshme per biznes dhe banim.

Kontakt 0689000955

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *