Shitet shtepia dhe dy njesi sherbimi ne Lagjen Gafurr Muco .

Shitet shtepia dhe dy njesi sherbimi  NE Lagjen Gafurr Muco . Shtepia eshte perdhese  2 + 1 perdhese  ngjitur  ka…

Kërkohet truall për ndërtim shtëpie.

Kërkohettoke  truall per ndertimin e nje shtepie . Trualli preferohet te jete ne qytetin e Lushnjes ose dhe rreth tij.…