Shiten 170 m2 në pikën zero Lushnje.

 Shitet ambient shërbimi në ndërtesën ABCenter në qendër të Lushnjes.Sipërfaqja 170 m2.

Ambienti mund të pērdoret si klinikë,qëndër trajnimesh ( arsimore) ,estetike,për zyra të ndryshme të çdo lloji .Blerësi ka mundësinë e ndarjes në disa ambiente.Hyrja dhe dalja në ambient mundësohet nga 2 pozicione .Ashensor shkallë,dhe shkallë të dyta.Kontakt 068 9000 955