Shitet apartamenti ,1+1 me sipërfaqe 60 m.

Shitet apartament  1+1 me siperfaqe 60 metër katror i rregulluar dhe i mobiluar .

Ndodhet ne katin e 6 në Lagjen Gafurr Muco pallati 209.pallatI i vjeter pranë furrës së bukës Pero.

 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *