Shitet apartament 1+ 1

Shitet apartament 1+ 1 parafabrikat .Çmimi 24 milion Lekë.+355675682157

Shitet shtepia dhe dy njesi sherbimi ne Lagjen Gafurr Muco .

Shitet shtepia dhe dy njesi sherbimi  NE Lagjen Gafurr Muco . Shtepia eshte perdhese  2 + 1 perdhese  ngjitur  ka…

Shitet apartamenti ,1+1 me sipërfaqe 60 m.

Shitet apartament  1+1 me siperfaqe 60 metër katror i rregulluar dhe i mobiluar . Ndodhet ne katin e 6 në…