Kërkohet truall për ndërtim shtëpie.

Kërkohettoke  truall per ndertimin e nje shtepie .

Trualli preferohet te jete ne qytetin e Lushnjes ose dhe rreth tij.

Ju jutemi te na dergoni informacion në nr whatsapp 0689000955 .

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *