Shitet apartamenti 65 mijë Euro.

Ndodhet tek Speranca bar kat i 2 me pamje jug-lindje (ballkoni). 125 m katror,me hipotek, 2+1 2 ballkone 2 banjo…

Blejme apartamente qe rrihen nga rrezet e diellit .

Kërkohen për blerje apartamenete të cilat kanë  pozicion të tillë që të kapen nga rrezet e diellit.Sidomos ato apartamente të…

Shitet apartamenti ,1+1 me sipërfaqe 60 m.

Shitet apartament  1+1 me siperfaqe 60 metër katror i rregulluar dhe i mobiluar . Ndodhet ne katin e 6 në…