Shitet objekt 3 katesh ne Krutje te poshtme.900 m ndertese .

Shitet object 3 katesh ne krutje te poshtme. Objekti disponon 900 metra ndertese ,dhe 400 meta siperfaqe toke.

Kati I pare 300 metra . Kati I dyte 300 metra . Kati I trete ka Sallon , 2 banjo, 3 dhoma ,dhe siperfaqe ballkon shume e madhe rreth e rrotull.

2 kate jane llogaritur si hapesire biznesi, Kati I pare ka qene funsional me pare si restorant .

Poseiduesit jane shperngulur ne Amerike dhe e shesin nen cmimin e vleres.

Dokumentacini I rregullt pa probleme pronesie.

Video e objektit klikoni linkun  https://www.youtube.com/watch?v=dJRVj5nHXJA&t=151s

 

Kontakt  068 9000 955

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *