Shitet lokali prane stadiumit

Shitet lokali me hipotekë në një zonë kyçe mjaft të frekuentuar të qytetit të Lushnjes. Lokali ndodhet tek Pallati i ri tek kryqëzimi i stadiumit ngjitur me gjimnazin Vath Korreshi ,pranë tregut të ri të fruta perimeve .Sipërfaqja e tij 100m2 ,Rreth e rrotull ka dyfish hapësirë shërbimi dhe aktivitet të sigurt aktiv i ngritur disavjeçar. Për informacione dhe detaje kontaktoni në 068 9000 955 068 4545 565

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *