Shitet apartamenti ,1+1 me sipërfaqe 60 m.

Shitet apartament  1+1 me siperfaqe 60 metër katror i rregulluar dhe i mobiluar . Ndodhet ne katin e 6 në…

Jepet me qera kati i parë i ndërtesës .

Jepet me qera kati i parë i kësaj  ndërtese që ndodhet në Lagjen Xhevdet Nepravishta   Objekti ndodhet 200metra nga…

Shitet objekt 3 katesh ne Krutje te poshtme.900 m ndertese .

Shitet object 3 katesh ne krutje te poshtme. Objekti disponon 900 metra ndertese ,dhe 400 meta siperfaqe toke. Kati I…