Blejme apartamente qe rrihen nga rrezet e diellit .

Kërkohen për blerje apartamenete të cilat kanë  pozicion të tillë që të kapen nga rrezet e diellit.Sidomos ato apartamente të cilat kanë dritare apo ballkone kryesisht nga jugu.Lindje -jug,Jug- perëndim dhe me idealja ,lindje-jug-perëndim.Kryesisht në pallatet e reja.

Na shkruani për publikimin e çdo lloj prone që dëshironi të shisni apo të blini.

Na kontaktoni ose shkruani ne +355689000955

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *